Categorie: Motivatie

Blijf jezelf motiveren met deze tips

Nu de zon zich weer steeds vaker laat zien zijn de sportscholen ook overbezet. Veel studenten willen hun lichaam klaarstomen voor de zomer. Het buikje moet weg en de armen kunnen wat dunner. Helaas blijft het voor de meeste studenten bij een paar keer trainen en verliezen zij hierna de motivatie om door te gaan. In dit artikel zullen wij een aantal manieren met je bespreken waarmee je de motivatie erin houdt.

Lees meer..

Kom van die bank af

De regen tikt tegen het raam, de harde wind raast door de bomen en het begint langzaam donker te worden. Het liefst kruip je onder de dekens met een bak Ben & Jerry’s om nog een marathon Netflix te kijken.

We kennen het allemaal, van die dagen dat je echt geen zin hebt om te sporten. Er zijn een aantal redenen om toch van die bank af te komen en je richting het park te verplaatsen.

Lees meer..

Goede voornemens: ben je een doorbijter of niet?

DE DOORBIJTER

Doorbijters zijn personen die te allen tijde door blijven zwoegen en hun einddoel in hun achterhoofd houden. Zij die hun dromen en doelen nastreven en zij die succesvol zijn. De één onderneemt actie zonder er eigenlijk heel lang bij stil te staan, de ander is heel bewust bezig met de handelingen die hij of zij verricht, ook wel rituelen. Wanneer je dingen doet vanuit een bewuste handeling, weet je ook vele malen beter waarom je het doet. Dit zal de bijdrage die je levert waarschijnlijk vergroten doordat je er nog meer energie en emotie in stopt. De vraag is dan ook: wil je het echt?

Lees meer..