Onze Blog


Blijf jezelf motiveren met deze tips

Nu de zon zich weer steeds vaker laat zien zijn de sportscholen ook overbezet. Veel studenten willen hun lichaam klaarstomen voor de zomer. Het buikje moet weg en de armen kunnen wat dunner. Helaas blijft het voor de meeste studenten bij een paar keer trainen en verliezen zij hierna de motivatie om door te gaan. In dit artikel zullen wij een aantal manieren met je bespreken waarmee je de motivatie erin houdt.

Lees meer..

Tips om effectief te sporten

Sporten is niet alleen fijn om je zinnen te kunnen verzetten, ook word je energieker van lekker sporten! Om sporten leuker te maken kan het fijn zijn om dit met anderen te doen. Zo kun je elkaar motiveren en elkaar blijven uitdagen. Dit verkleint de kans dat je een training overslaat of helemaal besluit te stoppen met sporten. Samen sporten kan in een bestaande groep, maar ook in een team wat je met vrienden vormt.

Lees meer..

Haal het maximale uit het sporten met deze tips

Sporten is gezond, mits je dit op de juiste wijze doet. Het komt zeer geregeld voor dat sporters intensief beginnen te sporten, zonder over een goede conditie te beschikken. Het doel is in dit geval vaak om binnen een zo kort mogelijke tijd, zoveel mogelijk af te vallen.

Lees meer..

De plank is zeer effectief bij goede uitvoering!

De plank, wie kent de oefening niet.. overal op het internet vind je er informatie, challenges en videos over. De oefening is goed voor de core, het bovenlichaam, het onderlichaam maar ook de binnenste kern spieren voor het ondersteunen van je gewrichten en het verbeteren van je postuur.

Lees meer..

Tips om af te vallen

Afvallen hoeft niet heel moeilijk te zijn, het is een kwestie van jezelf herprogrammeren. Om te starten vergt het misschien wat discipline maar op een gegeven moment wordt het een gewoonte en gaat het je makkelijker af. Wij helpen je graag om je gezondheidsdoelen te bereiken en/of af te vallen. In dit blogartikel krijg je 7 stappen die je moet volbrengen om succesvol af te vallen en/of op gewicht te blijven.

Lees meer..